We would like to use cookies to ensure we give you the best experience on our website. If you consent to us using cookies, please click 'Accept Cookies'.

Legal & General

Show All

Legal & General’s insurance office in the centre of Birmingham wanted an illuminated reception display which depicted the map of Birmingham. The final lightbox measured 6.5m x 2.5m and was constructed from patinated brass panels, which were water jet cut for precision. The display had to be seamless without any visible fixings with full internal and external perimeter halo illumination, compatible with the DALI (digital addressable lighting interface) system integral to the building. We also produced directional signage for the building’s reception area to match the main display.

Shortlisted in the BSGA Architectural Sign of the Year Award 2016