We would like to use cookies to ensure we give you the best experience on our website. If you consent to us using cookies, please click 'Accept Cookies'.

Triad - NPL Project

Show All

Client Triad were briefed by the National Physical Laboratory (NPL) to create a brand new vibrant reception area that would be both informative and inspiring. This would also be a visitor experience area that engaged guests and employees alike at the site in London.

We were involved early on in discussions, offering Triad consultancy on media and process to fulfil their initial creative brief. We have worked alongside Triad previously and believed we understand and can respond to their high levels of expectation for quality in both product and service. Their ultimate goal was to create a new brand implementation that represented their client now and would take them forward, and for this, we needed to respond equally by employing a variety of techniques and cumulative knowledge.

A whole range of different processes were employed to fulfil this superb creative brief, resulting in a 15 x 3m feature wall emcompassing historic NPL archive items, 9 hanging reception panels, window blinds, an elevated timeline wall and even the flooring.

The finished reception area was opened in September 2017.

This project was entered into FESPA awards 2018.